Анастасија Олумчева

слика од градоначалник

Анастасија Олумчева

Член е на политичката партија Демократски сојуз
  • Општина
    Богданци
  • Роден
    Родена на 06.09.1982 година, во Гевгелија
  • Образование
    Дипломиран инженер архитект на УКИМ Архитектонски факултет во Скопје

заштита на животната средина

  • Референдум за рудникот и рударскиот комплекс „Казандол”

http://www.bogdanci.gov.mk/index.php/2014-04-01-20-14-46/720-2017-05-11-10-07-27

Информирај се!

За да знаеш за кого гласаш, претходно треба да се информираш, ние направивме веб апликација за ТЕБЕ на која ќе можеш да прочиташ кратки делови од програмите на кандидатите од ТВОЈАТА општина и така самиот да одлучиш која програма е најблиска до прашањата од ТВОЈ интерес.

Биди активен!

Покрај тоа што ќе ги прочиташ програмите од ТВОЈ интерес за кандидатите градоначалници од ТВОЈАТА општина, биди активен, споредувај и вади заклучоци која програма мислиш најмногу ќе придонесе за ТЕБЕ, само така ќе можеш да направиш разлика!

Резултати