Фатмир Изаири

слика од градоначалник

Фатмир Изаири

Член е на политичката партија ДУИ
 • Општина
  Желино
 • Роден
  Роден на 22.12 1962 година, во село Желино
 • Образование
  Дипломирал на Медицинскиот факултет на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” во Скопје
  Специјализирал педијатрија на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” во Скопје

образование и наука

 • Стратегија за образование

заштита на животната средина

 • Иницијатива за уредување на реката Вардар, со шеталиште, рекреација и игралишта за деца.

локален економски развој

 • Стратегија за невработеност, како дел од стратегијата за локален економски развој на општина Желино 
 • Меѓународен цертификат за извонредност во инвестиции и иновации  
 • Проект пумпна станица, за водоснабдување на 13 населби во Дервенди, на локацијата на "Два фазана"

Горенаведените информации се превземени од WEB и Фејсбук страницата на општината

Информирај се!

За да знаеш за кого гласаш, претходно треба да се информираш, ние направивме веб апликација за ТЕБЕ на која ќе можеш да прочиташ кратки делови од програмите на кандидатите од ТВОЈАТА општина и така самиот да одлучиш која програма е најблиска до прашањата од ТВОЈ интерес.

Биди активен!

Покрај тоа што ќе ги прочиташ програмите од ТВОЈ интерес за кандидатите градоначалници од ТВОЈАТА општина, биди активен, споредувај и вади заклучоци која програма мислиш најмногу ќе придонесе за ТЕБЕ, само така ќе можеш да направиш разлика!

Резултати