Дарко Шехтански

слика од градоначалник

Дарко Шехтански

Член е на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ
 • Општина
  Делчево
 • Роден
  Роден на 04.12.1967 година во Делчево
 • Образование
  Дипломиран инженер по енергетика

спорт и рекреација

 • Изградба на мултифункционален спортски комплекс во дворо на ООУ „Ванчо Прќе”

култура

 • Заштита на нематеријалното културно наследство Соброското оро „Копачка” под УНЕСКО

заштита на животната средина

 • Спроведување на акцијата „Македонија без отпад 2013 година”

http://otcet.mk/portfolio-item/delcevo/

Информирај се!

За да знаеш за кого гласаш, претходно треба да се информираш, ние направивме веб апликација за ТЕБЕ на која ќе можеш да прочиташ кратки делови од програмите на кандидатите од ТВОЈАТА општина и така самиот да одлучиш која програма е најблиска до прашањата од ТВОЈ интерес.

Биди активен!

Покрај тоа што ќе ги прочиташ програмите од ТВОЈ интерес за кандидатите градоначалници од ТВОЈАТА општина, биди активен, споредувај и вади заклучоци која програма мислиш најмногу ќе придонесе за ТЕБЕ, само така ќе можеш да направиш разлика!

Резултати