Емил Дончев

слика од градоначалник

Емил Дончев

Член е на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ
 • Општина
  Виница
 • Роден
  Роден е на 05.03.1974 година во Штип
 • Образование
  Дипломирал на Економскиот факултет во Скопје, на отсекот менаџмент

спорт и рекреација

 • Изградено е повеќенаменско игралиште во с.Истибања

култура

 • Старата градска бања е трансформирана во мултикултурен центар

заштита на животната средина

 • Донесена стратегија за климатски промени
 • Еко пак хит донирал садови за селекција на отпад

локален економски развој

 • Отворена индустриска зона која вработила 200 луѓе
 • Изработена стратегија за борба против корупција

http://otcet.mk/portfolio-item/vinica/

Информирај се!

За да знаеш за кого гласаш, претходно треба да се информираш, ние направивме веб апликација за ТЕБЕ на која ќе можеш да прочиташ кратки делови од програмите на кандидатите од ТВОЈАТА општина и така самиот да одлучиш која програма е најблиска до прашањата од ТВОЈ интерес.

Биди активен!

Покрај тоа што ќе ги прочиташ програмите од ТВОЈ интерес за кандидатите градоначалници од ТВОЈАТА општина, биди активен, споредувај и вади заклучоци која програма мислиш најмногу ќе придонесе за ТЕБЕ, само така ќе можеш да направиш разлика!

Резултати