Коце Трајановски

слика од градоначалник

Коце Трајановски

Член на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ
  • Општина
    Град Скопје
  • Роден
    Роден на 14.08.1956 година во Скопје
  • Образование
    Дипломирал на Машинскиот факултет во Скопје

заштита на животната средина

  • Изграден парк кај улицата Метроплот теодосиј Гологанов

http://www.skopje.gov.mk/ShowAnnouncements.aspx?ItemID=9387&mid=482&tabId=

Информирај се!

За да знаеш за кого гласаш, претходно треба да се информираш, ние направивме веб апликација за ТЕБЕ на која ќе можеш да прочиташ кратки делови од програмите на кандидатите од ТВОЈАТА општина и така самиот да одлучиш која програма е најблиска до прашањата од ТВОЈ интерес.

Биди активен!

Покрај тоа што ќе ги прочиташ програмите од ТВОЈ интерес за кандидатите градоначалници од ТВОЈАТА општина, биди активен, споредувај и вади заклучоци која програма мислиш најмногу ќе придонесе за ТЕБЕ, само така ќе можеш да направиш разлика!

Резултати