Невзат Бејта

слика од градоначалник

Невзат Бејта

Член е на политичката партија ДУИ
 • Општина
  Гостивар
 • Роден
  Роден на 19.10.1961 година село Дуф, Гостивар
 • Образование
  Дипломирал на Филозофскиот факултет/ отсек Историја, на Приштинскиот универзитет

образование и наука

 • Потпишан Меморандум за разбирање со УНИЦЕФ за имплементација на проектот "Воспоставување и функционирање на центри за образование во раното детство", со кој ќе бидат вклучени пет вакви центри. 
 • Со поддршката на Општина Гостивар, здружението за глувољубие ја отвори својата канцеларија во градот

спорт и рекреација

 • Отворени рекреативни спортски центри за јавноста во градскиот парк, каде што жителите ќе можат да користат професионална фитнес опрема без да мора да плаќаат.

Горенаведените информации се превземени од WEB страницата на општината

Информирај се!

За да знаеш за кого гласаш, претходно треба да се информираш, ние направивме веб апликација за ТЕБЕ на која ќе можеш да прочиташ кратки делови од програмите на кандидатите од ТВОЈАТА општина и така самиот да одлучиш која програма е најблиска до прашањата од ТВОЈ интерес.

Биди активен!

Покрај тоа што ќе ги прочиташ програмите од ТВОЈ интерес за кандидатите градоначалници од ТВОЈАТА општина, биди активен, споредувај и вади заклучоци која програма мислиш најмногу ќе придонесе за ТЕБЕ, само така ќе можеш да направиш разлика!

Резултати