Петре Латиновски

слика од градоначалник

Петре Латиновски

Член е на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ
 • Општина
  Бутел
 • Роден
  Роден на 29.10.1954 година во Радишани
 • Образование
  Дипломирал на Природно- математичкиот факултет / отсек Географија, при УКИМ- Скопје

спорт и рекреација

 • Ново спортско игралиште во Бутел 1

култура

 • Осма манифестација „Спомени за Борис Трајковски 2013” во чест на 57 годинична од неговото раѓање
 • Ликовна колонија „Љубанци 2014”

http://otcet.mk/portfolio-item/butel/

Информирај се!

За да знаеш за кого гласаш, претходно треба да се информираш, ние направивме веб апликација за ТЕБЕ на која ќе можеш да прочиташ кратки делови од програмите на кандидатите од ТВОЈАТА општина и така самиот да одлучиш која програма е најблиска до прашањата од ТВОЈ интерес.

Биди активен!

Покрај тоа што ќе ги прочиташ програмите од ТВОЈ интерес за кандидатите градоначалници од ТВОЈАТА општина, биди активен, споредувај и вади заклучоци која програма мислиш најмногу ќе придонесе за ТЕБЕ, само така ќе можеш да направиш разлика!

Резултати