Славчо Чадиев

слика од градоначалник

Славчо Чадиев

Член е на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ
 • Општина
  Велес
 • Роден
  Роден во 1959 година во Велес
 • Образование
  Дипломирал на Дефектолошкиот факултет во Белград
  Магистерски студии завршил на Институтот за дефектологија при Филозофски факултет на УКИМ, во Скопје

образование и наука

 • Изградени се две нови училишта, во Сливник и во Отовица

спорт и рекреација

 •  Формирани се  градските ракометен, одбојкарски и боксерски клубови

заштита на животната средина

 • Изградени се парковите пред ООУ „Васил Главинов“ и кај офицерскиот дом, а се реконструираа паркот пред гимназијата, паркот на Пријателството, паркот пред „Здравствениот дом

https://veles.gov.mk/veles3/index.php/2014-02-01-11-59-19/4774-otcet-2013-2017

Информирај се!

За да знаеш за кого гласаш, претходно треба да се информираш, ние направивме веб апликација за ТЕБЕ на која ќе можеш да прочиташ кратки делови од програмите на кандидатите од ТВОЈАТА општина и така самиот да одлучиш која програма е најблиска до прашањата од ТВОЈ интерес.

Биди активен!

Покрај тоа што ќе ги прочиташ програмите од ТВОЈ интерес за кандидатите градоначалници од ТВОЈАТА општина, биди активен, споредувај и вади заклучоци која програма мислиш најмногу ќе придонесе за ТЕБЕ, само така ќе можеш да направиш разлика!

Резултати