Сокол Митровски

слика од градоначалник

Сокол Митровски

Член на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ
 • Општина
  Ѓорче Петров
 • Роден
  Роден на 16.03.1948 година во селото Кучково
 • Образование
  Воената академија во Белград со завршување на воен колеџ во Париз

спорт и рекреација

 • Поддршка на спортистите и спортските клубови во општината
 • „Македонски лавови” – прв фудбалски терен со вештачка трева

http://otcet.mk/portfolio-item/gjorce-petrov/

Информирај се!

За да знаеш за кого гласаш, претходно треба да се информираш, ние направивме веб апликација за ТЕБЕ на која ќе можеш да прочиташ кратки делови од програмите на кандидатите од ТВОЈАТА општина и така самиот да одлучиш која програма е најблиска до прашањата од ТВОЈ интерес.

Биди активен!

Покрај тоа што ќе ги прочиташ програмите од ТВОЈ интерес за кандидатите градоначалници од ТВОЈАТА општина, биди активен, споредувај и вади заклучоци која програма мислиш најмногу ќе придонесе за ТЕБЕ, само така ќе можеш да направиш разлика!

Резултати